Verifică periodic profitabilitatea meniului cu StoreHouse!

Verifică periodic profitabilitatea meniului cu StoreHouse!

2024-06-14


Prezența unui meniu pentru copii, mai ales într-un restaurant de familie, nu este doar o necesitate, ci un semn de respect și orientare înaltă către client.

Un astfel de meniu nu implică simpla „reducere” a porțiilor standard, ci necesită o abordare responsabilă în alegerea ingredientelor și a rețetei de mâncare.

Crearea meniului potrivit pentru copii ar trebuie să fie destul de simplă, principalul lucru este să iei în considerare cateva nuanțe importante.

 

 Valoarea echilibrată și nutritivă a preparatelor.

Meniul ar trebui dezvoltat in conformitate cu standardele alimentației copiilor pentru a nu periclita sănătatea copilului și pentru a asigura un raport echilibrat de grăsimi, proteine și carbohidrați.

Copiii nu au nevoie de o selecție largă de feluri de mâncare, așa că este permis doar câteva feluri de mâncare calde și gustări reci.

 

Prospețimea și calitatea ingredientelor.

Lucrul cu copiii presupune un nivel ridicat de siguranță alimentară, prin care conținutul scăzut de sare și zahăr, utilizarea crescută a legumelor proaspete sau la abur și, de preferat, refuzul complet al conservelor sau produselor procesate din magazin.

 

Imaginație creativă.

Trebuie să creați o farfurie unică, frumoasă și delicioasă.

La realizarea unui meniu pentru copii, ar trebui să dați frâu liber imaginație pentru ca preparatul sa nu revină intact in bucatarie: folosirea imaginilor personajelor celebre din desenele animate, o servire frumoasă cu contrast de culoare și folosirea tacâmurilor pentru copii.

 

Viteza de servire.

De regulă, un copil flămând trebuie servit cu mâncare cât mai repede, pentru liniștea părinților și a celor din jur. De aceea este atât de important să ai în arsenalul de meniu al copiilor preparate echilibrate ușor de preparat.

Orientează-ți afacerea în direcția cea mai bună!

Urmareste-ne si pe Facebook pe https://www.facebook.com/RkeeperRomania