Stimularea vânzărilor prin HappyHour!

Stimularea vânzărilor prin HappyHour!

2024-03-07


Potrivit  studiilor, happy hour reprezintă 60,5% din veniturile medii săptămânale în baruri și restaurante și dacă o faci cum trebuie, vei atrage o clientelă cu totul nouă, care rămâne chiar și atunci când preparatele sau băuturile sunt taxate la preț întreg. 

Nota de plată în timpul unei astfel de oferte crește cu aproximativ 10% mai mult decât în alte intervale orare. Această statistică surprinzătoare evidențiază cât de eficient poate fi happy hour-ul în creșterea vânzărilor.

Ce este happy hour?

Indiferent de denumire: ora socială, ora cu băuturi la reducere, cocktail-uri rentabile – happy hour este acel moment magic al zilei în care băuturile și aperitivele sunt reduse la multe restaurante și baruri, în acel moment al zilei când oamenii sunt încă la servici, de obicei între orele 14 si 18.

În plus, dacă utilizezi un sistem modern de automatizare completă a procesului de comunicare cu clientul și angajații unității, poți monitoriza cu ușurință dacă strategiile tale de happy hour te ajută să obții un profit sănătos.

Alege să-ți automatizezi afacerea în sistemul nostru Rkeeper.

Soft-urile noastre Rkeeper oferă o soluție completă pentru administrarea rapidă și fără erori a restaurantelor, barurilor, cluburilor, cafenelelor, fast-food-urilor, cantinelor, ceainăriilor, pizzeriilor și a tuturor celorlalte unități de servire din domeniul HoReCa, indiferent de dimensiuni.

Urmareste-ne si pe Facebook pe https://www.facebook.com/RkeeperRomania