Meniul atractiv și detaliat…cheia marilor succese!
2024-02-22
Ce trebuie să aveți în vedere atunci când creați meniul? Cum vă faceți localul remarcat, chiar dacă nu se poate mândri cu stele Michelin?
- Gândiți-vă la "triunghiul de aur" - în general, atunci când se uită la meniu, clienții privesc întâi în centrul listei, apoi în colțul din stânga sus și în cele din urmă în colțul din dreapta sus. Preparatele menționate în aceste locuri aduc cele mai mari profituri - de aici vine denumirea de "triunghiul de aur".
- Folosiți psihologia culorilor - poate nu știați, dar culorile de pe meniul restaurantului pot influența alegerile clienților. Verdele sugerează prospețime, portocaliul stimulează apetitul, în timp ce roșul încurajează clienții să aleagă preparatele cu cea mai mare marjă de profit - nu ezitați să vă colorați meniul!
- Faceți în așa fel încât comanda să fie ușor de făcut și meniul ușor de citit- incepeți sa utilizați sistemul nostru de gestiune Rkeeper optând pentru opțiunea de limbă alternativă ( in special pentru restaurantele cu specific chinezesc), un concept nou pe piața softurilor de gestiune. Ce înseamnă acest lucru? Simplu: Programul este și în limba chineză iar produsele din meniu pot avea două denumiri.
Urmareste-ne si pe Facebook pe https://www.facebook.com/RkeeperRomania