Învață să te încadrezi în buget și să reduci costurile. Cum?
2023-10-23
Industria restaurantelor este caracterizată de marje de profit foarte mici - 52% dintre profesioniștii din domeniul restaurantelor au numit costurile ridicate de operare și de hrană ca fiind o provocare principală.
Acest lucru înseamnă că este esențial să creezi previziuni financiare precise. Proiecția exactă a costurilor cu alimentele va crește profitul și va reduce risipa de alimente.
Costurile cu alimentele și băturile sunt unele dintre cele mai ridicate atunci când vine vorba de administrarea unui restaurant.
Un sistem de management în această direcție este Rkeeper StoreHouse astfel că poți vizualiza în orice moment rapoarte privind aceste costuri.
Este una dintre soluțiile software pe care le-am dezvoltat special pentru tine pentru a te ajuta sa ai un control absolut asupra gestiunii afacerii tale. Este o aplicație flexibilă, un program soft, ușor de utilizat și rapid de integrat, care reușește să elimine cu succes erorile umane.
Urmareste-ne si pe Facebook pe https://www.facebook.com/RkeeperRomania