Automatizare, echipamente și control!

Automatizare, echipamente și control!

2024-07-20


Automatizarea este cheia succesului în domeniul HoReCa pentru că oferă atât control asupra activității, cât și asigură profitabilitatea, precum și o eficiență operațională în procesele de vânzare.

Iar pentru a funcționa corect sistemul de automatizare, este important ca fiecarui angajat să i se creeze un cont separat în sistem și să i se stabilească propriul nivel de drepturi. 

Pentru a maximiza riscul de deficiențe și probabilitatea de erori, în mod ideal, fiecare angajat ar trebui să aibă acces doar la informațiile necesare pentru îndeplinirea directă a atribuțiilor sale.

Setările flexibile pentru control și drepturi în r_keeper permit limitarea accesului angajaților la diverse funcții ale sistemului, protejând astfel afacerile de abuzuri și erori.

De exemplu, într-un restaurant, chelnerul este cel care preia comenzile, dar nu le poate plăti. Casierul, deși are acces la comenzi și plata acestora, nu poate edita datele introduse fără confirmarea managerului etc.

La rândul lor, managerii pot controla toate acțiunile angajaților și le pot urmări în rapoarte. 

#r_keeper

Urmareste-ne si pe Facebook pe https://www.facebook.com/RkeeperRomania