GameKeeper - programe pentru gestionarea centrelor de distractii

GameKeeper - programe pentru gestionarea centrelor de distractii

Capabilități vaste pentru managementul centrelor de joacă pentru copii

Pachetul hardware și software Game-Keeper este unul dintre softurile de top în piața reprezentată de compania UCS. În prezent, aproximativ 1000 obiective ale operatorilor de top din industria de divertisment din lume sunt clienții noștri.

 

Lansarea jocurilor se face cu ajutorul unei cartele din plastic, universală pentru toate tipurile de aparate și zone de divertisment. Game-Keeper are opțiunea de plată pentru jocuri sau servicii la preț fix sau cu tarifare pe timp petrecut în zona de joc, precum labirint, trambulină, patinoar, pistă de role, pistă de curse, discotecă, atelier creativ, cameră de joc, Q-Zar, carting etc.

 

Sistemul Game-Keeper include un sistem flexibil pentru crearea abonamentelor și bonusurilor pentru a forma oferte de pachet și implementa programe de marketing pentru vizitatori și centrul de divertisment. Mai multe centre de joacă pot folosi un server comun pentru autorizarea cartelelor de plastic. Aceasta permite dezvoltarea unor lanțuri de cluburi de joc și un singur sistem de plată.

 

Sistemul Game-Keeper permite centrului de joc să administreze automat prețul jocurilor în funcție de perioada din zi, ziua din săptămână, sezon, sărbători, tip de mașină, loialitatea vizitatorilor și alți factori, pentru a obține statistici detaliate privind folosirea echipamentului de joc, serviciilor prestate, cu cartele, prin operațiuni la casă și premii. pentru atingerea obiectivelor, sistemul Game-Keeper include un mecanism de segmentare a cartelelor cu capabilitate de analiză ulterioară și oferte de marketing.

 

Hardware

Aparatele de divertisment și punctele de acces la zonele de joc sunt dotate cu controlere care suportă diferite tipuri de aparate și pot fi conectate la bariere, imprimante de chitanță (bilete) și dispozitivelor pentru emiterea tichetelor premiu. Un control de joc cu un ecran și un cititor de cartele magnetice este conectat la rețeaua locală folosind o rețea cu fir sau wireless.

 

Toate funcțiile principale ale casieriei, precum vânzarea și activarea cartelelor de plastic, vânzarea pachetelor de servicii, vânzarea abonamentelor, depuneri în contul clientului cu puncte de joc, vizualizarea soldului curent la cererea vizitatorului, înlocuirea cartelei, restituirea soldului curent de pe cartelă, tarifare, vânzarea de bunuri și premii – toate acestea sunt asigurate de terminalul POS cu registru fiscal.

 

Game-Keeper este un sistem de management foarte popular pentru centrele de divertisment. Acesta este folosit de peste 720 de unități din Europa, Asia și Africa.

 

 

Pentru a preveni măsluirea de către personal, toate operațiunile la POS necesită autorizare. Casierul selectează unul dintre obiectele de vânzare la cererea vizitatorului și nu poate influența prețul acestuia sau alți parametri.

 

Sistemul Game-Keeper suportă operațiuni cu chioșcuri independente, care permit vizitatorilor să achiziționeze cartele noi, să își adauge numerar în cont, să vizualizeze soldul și tranzacțiile.

 

Date analitice pentru un management eficient al centrelor de joc

 

Uneltele analitice din Game-Keeper permit administrarea eficientă a centrelor de joc cu privire la toate particularitățile afacerii. Rapoartele de rulaj, monedă, venit la casierii, automate, venituri pe tip și casierii sunt disponibile pentru utilizatori pentru configurarea analitică a funcției unui centru de joc. Încă un grup de rapoarte permite estimarea activității unui centru de joc mai subtil și administrarea, printre altele: a distribuției sumelor de realimentare, distribuției conturilor pe suma totală de realimentări, clasificarea automatelor, distribuției sumei pe oră, analizei ABC (mașini, bunuri și servicii) și analizei RFM.

 

Automatizare integrată a centrelor de divertisment

O interfață integrată pentru integrare cu un sistem de automatizare pentru unități de alimentație publică R-Keeper și un sistem de bilete pentru cinematografe UCS-Premiera permite crearea unui singur sistem de plată și bonusuri în întregul centru de divertisment și crearea de oferte de marketing pentru vizitatori în sistemul Game-Keeper.

 

Compania UCS are o experiență imensă în implementarea proiectelor de automatizare integrată în centre de divertisment uriașe.

 

Supraveghere video pe bază de eveniment

Modulul de supraveghere video permite vizualizarea înregistrărilor relevante de la camerele de supraveghere și detectarea promptă a evenimentelor neautorizate sau abuzurilor personalului la fiecare tranzacție suspectă de la POS sau la folosirea cartelelor pe controlere.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok