Rkeeper Premiera - Cinema

Rkeeper Premiera - Cinema

Sistem profesional de bilete pentru cinema

UCS-Premiera este un sistem profesional de vânzare a biletelor pentru cinema, dezvoltat de compania UCS. Acesta permite control deplin asupra procesului de rezervare și vânzare în cinematografe, teatre, grădini zoologice, muzee, circuri și parcuri de agrement. Sistemul reprezintă un set comprehensiv de terminale de bilete, un modul de management, un sistem de raportare și un sistem pentru configurarea drepturilor de utilizator.

 

Alegerea operatorilor de top în industria filmelor

Sistemul este foarte popular în unele piețe. De exemplu, peste 90% din lanțurile de cinema din unele piețe folosesc cu succes sistemul de bilete UCS-Premiera și alte produse software UCS în cinematografele și multiplexurile lor. Sistemul poate fi folosit nu doar în cinematografe, ci și în alte obiective unde este necesar un sistem de vânzare de bilete. De exemplu, sistemul este folosit de Planetariul din Moscova și de grădina zoologică din Moscova.

 

Automatizare integrată a multiplexurilor

Compania UCS este singurul dezvoltator software din Europa și Asia care dezvoltă produse software pentru automatizarea tuturor tipurilor de activități cinematografice principale: posturi de încasare în numerar (UCS-Premiera), baruri cinema (R-Keeper), zone de emulare pentru jocuri (Game-Keeper), zona de piscine (Pool Jet).

 

Tehnologia „Single POS”

Noua soluție „single POS” bazată pe sistemele de management UCS-Premiera și R-Keeper permite cinematografelor să economisească costuri cu personalul și echipamentele – două zone separate de încasare (bilete și bar) sunt înlocuite cu una singură. Imprimanta de bilete este conectată la fiecare casierie/ bar pentru eliberarea biletelor și o casă de marcat pentru emiterea chitanțelor. Cu casieria unică, oferiți vizitatorilor un serviciu complet și rapid. În timp ce proprietarii obțin control total asupra vânzărilor și operațiunilor cu acest tip de terminale. Această tehnologie a fost deja implementată și funcționează cu succes în multiplexuri, dar și în lanțuri.

 

Serviciu de vânzare online

UCS-Premiera poate fi integrat cu sisteme de vânzare online a biletelor. În unele piețe, există acorduri cu agregatori pentru distribuția gratuită a biletelor pentru cinematografe care folosesc sistemul UCS-Premiera.

 

Sistemul de bilete UCS-Premiera este folosit cu succes de aproximativ 1000 de centre din industria cinematografică din Europa și Asia.

 

Sistem de reduceri și bonusuri

Sistemul de reduceri și bonusuri UCS-Premiera reunește toate zonele într-un centru de cumpărături și divertisment – cinematografe, baruri, restaurante și emulatoare de joc – într-o singură cartelă de bonusuri. Folosirea acesteia permite crearea unor programe unice de loializare pentru toți vizitatorii centrelor, precum și folosirea cartelei ca o unealtă universală de plată în toate locațiile centrului.

 

Calcul video al numărului de vizualizatori

Sistemul de bilete UCS-Premiera permite proprietarilor să controleze eficient personalul, datorită pachetului hardware și software unit „AiTe-Premiera” care reduce considerabil furturile din cinematografe. Acest pachet permite calcularea numărului de persoane care participă la proiecție cu o precizie de până la 98%, luând în calcul persoanele care ies și revin în timpul proiecției.

 

Automat de bilete pentru cinematografe

UCS a fost una dintre primele companii care a propus cinematografelor să înlocuiască sau să suplimenteze casieriile cu automate de bilete.

 

Automatele complete oferite de UCS pot imprima bilete achiziționate online, acceptă cărți de credit, numerar, eliberează rest în bancnote, precum și în monede.

 

Parteneriat strategic cu Rentrak Corporation în CIS

UCS este singurul partener strategic al RENTRAK în țările CIS. RENTRAK este una dintre cele mai mari companii din lume, după dimensiunea caselor de bilete.

Conectarea cinematografelor la sistemul RENTRAK (soluție care permite colectarea datelor în centrul de date contabile global și analizarea datelor privitor la numărul de bilete vândute pentru filme) se face fără investiții suplimentare din partea cinematografului.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok