Cafenea

Cafeneaua ta merita ce-i mai bun.

Cafenea

R-Keeper - o soluție modernă pentru restaurante prezintă automatizarea  unităților de alimentație publică, o unealtă de control pentru vânzări, producție, gestionarea stocurilor, monitorizare și alte procese operaționale în restaurante.

Noi dezvoltăm soluții software pentru restaurante bazate pe cunoștințe profesionale asupra afacerilor cu restaurante și experiența a mulți dintre clienții care își conduc afacerea cu ajutorul sistemului nostru. Lucrul care ne unește este dorința lor de a gestiona și controla eficient afacerea, de a stimula vânzările și a furniza servicii excelente către clienți.

Sistemul R-Keeper este o soluție scalabilă, flexibilă, ce permite satisfacerea nevoilor oricărui tip de restaurant: de la o mică cafenea la un lanț uriaș, restaurant cu servicii complete, un simplu fast-food, sau cantină.

Automatizarea completă a întreprinderii în sistemul R-Keeper este asigurată cu două niveluri de programare: casă și cel managerial. Nivelul  casă (operațional) oferă un proces automatizat de vânzări și formare a unei baze de date prin vânzări. Nivelul managerial (birou restaurant) este responsabil cu formarea referințelor, distribuirea drepturilor de acces, setări pe numeroase niveluri de casă, setarea parametrilor și a rapoartelor, dezvoltarea și implementarea programelor de marketing, oferind interacțiunea necesară cu alte sisteme.

Tehnologiile folosite în R-Keeper face posibilă obținerea unor rezultatel remarcabile în materie de viteză a tranzacției, fiabilitatea sistemului și a timpilor de activitate. Sistemul asigură protecția completă a datelor împotriva accesului neautorizat.

Sistemul R-Keeper este cel mai popular sistem de management pentru afacerile cu restaurante; este folosit în mai mult de 41000 de restaurante din 47 de țări din întreaga lume.

R-Keeper oferă tehnologie avansată ce ajută la optimizarea procesului operativ al unităților de alimentație de orice fel, crescând eficacitatea și profitabilitatea acestora:
Terminale portabile pentru ospătari, meniuri electronice pe tablete și soluții fără fir pentru concepte de restaurant
Tablete de meniu electronic, POS cu afișare client, tehnologie cu coadă de așteptare electronică, terminale cu auto-servire pentru restaurante de tip fast-food
Tehnologie drive-thru
Imprimante electronice și alte tehnologii pentru bucătari și ospătari

Module funcționale
Sistem inventar de management Store House
Sistem de urmărire a timpului de lucru al angajatului
Sistem de management de loialitate R-Keeper CRM
Sistem de rezervare masă RK-Reserv
Sistem de afisare a comenzilor pentru bucătărie – KDS/VDU
Gestionarea casei, sistem de încasare
Sistem inteligent de supraveghere video pentru zona casei de marcat
Monitorizare web a restaurantului
Modul de livrari la domiciliu – DELIVERY

R-KeeperTM este o marcă înregistrată. Produsul software este vândut exclusiv prin intermediul dealerilor oficiali și a reprezentanțelor.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok