Kiosk pentru fast-food-uri

Kiosk pentru fast-food-uri

Aplicația de tip kiosk, sau "Self service" este perfecta pentru fast-food-uri, sau altfel spus, pentru locatiile unde viteza de preluare a comenzii este esentiala si este necesar sa deservim un numar cat mai mare de clienti intr-un timp cat mai scurt, fara a crea o coada prea mare.

Sistemul consta din echipamente Kiosk cu touch-screen, precum si aplicatia care vine instalata pe acestea. Kioskurile pot fi de exterior sau interior. Clientii isi selecteaza singuri produsele, plaseaza singuri comanda. Pe nota de comanda sau bonul fiscal se tipareste un numar de ordine al comenzii, in baza caruia lucratorul comercial elibereaza comanda. Kioskul poate fi cumulat si cu sistemul QMS - un televizor sau monitor pe care se afiseaza numerele comenzilor. Clientul se poate apropia de tejghea atunci cand numarul lui de comanda apare la coloana "Pregatite".

In esenta Kioskul este o extensie la modulul de baza r_keeper V7. Această facilitate elimina cozile şi oferă clienţilor un plus de libertate. Lucratorii comerciali vor avea mai mult timp pentru alte activităţi, inclusiv o comunicare mai bună cu clientii, care au nevoie de ajutor. O soluţie Kiosk este de mare ajutor în zilele aglomerate sau atunci când personalul de la tejghea nu este suficient.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok