Punct de vanzare pentru restaurant, cafenea, bar

Punct de vanzare pentru restaurant, cafenea, bar

R-Keeper - o soluție modernă pentru restaurante prezintă automatizarea  unităților de alimentație publică, o unealtă de control pentru vânzări, producție, gestionarea stocurilor, monitorizare și alte procese operaționale în restaurante.

Noi dezvoltăm soluții software pentru restaurante bazate pe cunoștințe profesionale asupra afacerilor cu restaurante și experiența a mulți dintre clienții care își conduc afacerea cu ajutorul sistemului nostru. Lucrul care ne unește este dorința lor de a gestiona și controla eficient afacerea, de a stimula vânzările și a furniza servicii excelente către clienți.

Sistemul R-Keeper este o soluție scalabilă, flexibilă, ce permite satisfacerea nevoilor oricărui tip de restaurant: de la o mică cafenea la un lanț uriaș, restaurant cu servicii complete, un simplu fast-food, sau cantină.

Automatizarea completă a întreprinderii cu ajutorul sistemului R-Keeper este asigurată prin intermediul a două module de baza: casă și cel managerial. Modulul de casă de marcat pentru ospatari (operațional) este foarte usor de folosit si necesita cunostinte minime. Modulul managerial (birou restaurant) este responsabil cu formarea referințelor, atribuirea drepturilor de acces, configurari case, setarea parametrilor și a rapoartelor, dezvoltarea și implementarea programelor de marketing, si se interfateaza cu multe alte sisteme externe, precum SAGA, Charisma, Winmentor, Microsoft Navision s.a.

Tehnologiile folosite în R-Keeper face posibilă obținerea unor rezultatel remarcabile în materie de viteză a tranzacției, fiabilitatea sistemului și a timpilor operationali. Sistemul asigură protecție completă a datelor împotriva accesului neautorizat.

Sistemul R-Keeper este cel mai popular sistem de management pentru afacerile cu restaurante; este folosit în mai mult de 41000 de restaurante din 47 de țări din întreaga lume.

R-Keeper inseamna tehnologii avansate ce ajută la optimizarea procesului operational al unităților de alimentație de orice tip, crescând eficienta și profitabilitatea acestora:
Terminale mobile pentru ospătari, meniuri electronice pe tablete și soluții fără fir pentru restaurantele moderne.
Tablete de meniu electronic, POS cu afisaj client, tehnologie cu coadă de așteptare electronică, terminale cu auto-servire pentru restaurante de tip fast-food
Tehnologie drive-thru
Imprimante electronice și alte tehnologii pentru bucătari și ospătari

Module funcționale
Modul de inventariere si gestiune stocuri - Store House
Sistem de urmărire a timpului de lucru al angajatului
Program de loialitate R-Keeper CRM
Sistem de rezervari mese RK-Reserv
Sistem de afisare a comenzilor pentru bucătărie – KDS/VDU
Registru de casa online
Sistem inteligent de supraveghere video pentru zona casei de marcat
Monitorizare web a restaurantului
Modul de livrari la domiciliu – DELIVERY

R-Keeper este o marcă înregistrată. Produsul software este vândut exclusiv prin intermediul distribuitorilor autorizati.

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok