Despre noi

Despre noi

Compania UCS este bine cunoscută pentru soluțiile sale software pentru managementul restaurantelor. Peste 41000 de restaurante în 41 de țări din Europa, Asia și Africa au ales software-ul R-Keeper  ca sistem pentru afacerea lor!

 

Sistemul R-Keeper este folosit in mari lanțuri internaționale de restaurante și lideri de piață din diferite țări precum: Subway, KFC, Burger King, Rosinter Restaurants, Maison Dellos, Ginza Projects, Cinnabon, Country Chicken, Krispy Kreme, Novikov Group, Diary Queen, Swensen’s, Golden Gate Restaurant Group, T.G.I. Friday’s și multe altele.

 

Compania UCS este, in acest moment, unul dintre dezvoltatorii de top de soluții software si integratori de hardware din industria horeca și de divertisment. Pe langa sistemul R-Keeper, compania oferă soluții software pentru săli de cinema, hoteluri, centre de divertisment, sport și recreere:

  • UCS-Premiera – sistem de bilete pentru cinematografie;
  • Game-Keeper – sistem de management pentru centre de joacă;
  • Shelter – soluții software pentru hoteluri și locuri de cazare;
  • Abonement – sistem de management pentru săli de gimnastică și alte facilități de sport și recreere.

 

Sistemul de bilete UCS-Premiera este folosit pentru automatizarea sălilor de cinema, teatre, muzee, circuri, parcuri de recreere. Procentajul acestui produs software în unele piețe ajunge la 90%. UCS-Premiera cuprinde experiența cinematografelor de top – sistemul permite eficientizarea personalului, îmbunătățește funcționarea repertoriului într-o manieră calitativă și creează sisteme unice de loializare.

 

Pachetul Game – Keeper de software și hardware este implementat extensiv în centrele de divertisment pentru familii pentru îmbunătățirea eficienței jocurilor strategice și a altor zone de divertisment. Game-Keeper  este folosit cu succes de către operatorii de top ai industriei de divertisment în mai mult de 720 de centre de joc, printre ei lanțuri ca Play Lab, Hippo, FunCity, Happy Land, Play Day, Game Zona.

 

Sistemul Shelter reprezintă o unealtă de management convenabilă și eficientă pentru hoteluri, centre de recreere și vacanță. Mai mult de 1100 de locații de cazare din jurul lumii folosesc acest sistem.

 

Sistemul universal Abonement este folosit pentru automatizarea managementului într-o sală de fitness, SPA, water park, piscină, centru de sănătate și fitness precum și alte unități de recreere și sport. Mai mult de 360 de unități din Europa și Asia au fost automatizate folosind acest program. Printre acestea și Snow Arena, cel mai mare centru de divertisment din Europa.

 

Toate produsele software, dezvoltate de compania UCS, sunt soluții profesionale pentru amenajări în industria horeca și de divertisment, având ca scop rezolvarea problemelor specifice segmentului respectiv. Cu toate acestea, toate pot fi ușor integrate unele cu celelalte, ceea ce permite automatizări complexe pentru obiecte din orice zonă sau funcționalitate.

 

Compania UCS continuă să-și îmbunătățească constant dezvoltarea produselor software, oferind soluții tehnologice avansate pentru creșterea eficienței afacerilor clienților  noștri. Versiuni actualizate ale produselor software sunt disponibile fără costuri pentru utilizatorii noștri. Garanția pentru produsele software acoperă întreaga perioadă de utilizare.

 

Pe langa dezvoltarea de aplicatii software, specialiștii companiei UCS și reprezentanții acesteia instalează pachete software și hardware, produse pentru personalul feroviar, produse software de suport.

 

Experiența vastă în dezvoltarea și întreținerea produselor software ne permite să spunem cu toată încrederea că nu există proiecte imposibile pentru noi!

x
Acest website folosește cookies. Detalii. Ok