Rkeeper Premiera - Cinema

Rkeeper Premiera - Cinema

Solutia PDA:

Un alt modul Rkeeper, care reprezinta o completare ideala special realizata pentru a spori productivitatea ospatarilor intr-un restaurant poate fi instalat pe PDA.
Cu utilizarea conjugata a programului de casa pentru touchscreen si pentru PDA se extinde gestiunea localului, se accelereaza procesul de servire a clientului si se elimina erorile de comunicare.
Ospatarii, dotati cu dispozitive pocket PC conectate wireless, pot trimite comenzi catre sistemul central, comunicarea intre echipamente facandu-se in timp real.
Folosind o aplicatie de acest gen un singur chelner poate gestiona cu peste 70% mai multi clienti decat in mod normal, reducand timpul de servire cu peste 50%.
Solutia Rkeeper PDA optimizeaza productivitatea si comunica (automat, prin wireless) cererile clientilor catre imprimantele aflate in sectiile de productie (bar, bucatarie etc.), generand note de comanda. Dumneavostra veti avea informatia centralizata electronic, clientii vor fi serviti mai rapid si, implicit, vor fi mai multumiti de serviciile oferite.