Rkeeper - Sisteme de gestiune vanzari, program gestiune restaurant, soft gestiune hotel, soft restaurant. Software restaurant, magazin. Case marcat. Magazin, Retail, Cafenea, Bar, Fast Food, Pub, Club Ajutor online:
Vitalie  Vitalie Bologan
Online  Chat
Alex  Alex Bologan
Online  Chat
0741 065 298

Solutii wireless de preluare a comenzilor pe dispozitivele Apple IPOD touch


Solutia PDA:

 

 

Un alt modul software marca Rkeeper, care reprezinta o completare ideala special realizata pentru a spori productivitatea ospatarilor intr-un restaurant, o reprezinta softul pe care il numim "Mobile Waiter" si se instaleaza pe Apple Ipod. 
Prin utilizarea simultana a programului de casa de pe touchscreen si a celui de pe IPod, se imbunatateste considerabil gestiunea restaurantului, se accelereaza procesul de servire a clientului si se elimina erorile de comunicare. 
Ospatarii, dotati cu dispozitive pocket PC conectate wireless, pot trimite comenzi catre sistemul central, comunicarea intre echipamente facandu-se in timp real. Folosind o aplicatie de acest gen un singur chelner poate gestiona cu peste 70% mai multi clienti decat in mod normal, reducand timpul de servire cu peste 50%.
Solutia Rkeeper PDA optimizeaza productivitatea si transmite (automat, prin wireless) comenzile clientilor catre imprimantele aflate in sectiile de productie (bar, bucatarie etc.), generand bonuri de comanda. Dumneavostra veti avea informatia centralizata electronic, clientii vor fi serviti mai rapid si, implicit, vor fi mai multumiti de serviciile oferite.

Solutia cu IPod-uri este utila in spatii largi, in special pe terasele restaurantelor.

 
  R-Keeper R-KEEPER StoreHouse Solutii wireless Apple IPOD Magazin online

Clientii nostri

  • Zenti Plaza Accomodation Welness Cuisine
  • Restaurantele Cocosu Rosu Paul
  • City Hotel Slatina Pardon Cafe Sibiu
  • Taverna sarbului Pink Cafe
  • Pink Cafe Taverna sarbului
  • Pardon Cafe Sibiu City Hotel Slatina
  • Paul Restaurantele Cocosu Rosu
  • Welness Cuisine Zenti Plaza Accomodation

Noutati