О нас

О нас

RKeeper va prezinta o gama larga de solutii software, care ofera instrumente puternice pentru controlul activitatii unei intreprinderi din domeniul HORECA: hoteluri, restaurante, livrari la domiciliu, cafenele, cluburi, sali de jocuri, cazinouri, piscine, sali de sport, etc.

Programele RKeeper si-au castigat renumele datorita urmatoarelor avantaje: usurinta de utilizare, flexibilitate in configurare, viteza extraordinara, stabilitate si longevitate, eficienta in gestiunea stocurilor, posibilitatea instalarii pe o gama larga de echipamente si securitatea datelor.

Plan sala din programul de gestiune restaurant Solutiile RKeeper au ajuns sa fie folosite in mai bine de 15000 de restaurante, baruri si cafenele in peste 20 de tari. Multe dintre brandurile bine cunoscute din lume din domeniul ospitalier se bazeaza pe sistemul RKeeper.
Programele de analiza si rapoarte va permit sa folositi eficient resursele financiare si personalul societatii, iar softul de gestiune stocuri va ajuta sa reduceti cheltuielile de productie ca urmare a controlului efectiv asupra miscarii marfurilor si materiilor prime si a folosirii optime a retetelor.
Programul de casa poate fi configurat atat pentru locatii tip restaurant (unde se preia comanda, apoi se serveste si, dupa ce s-a consumat se emite nota de plata si bonul fiscal), cat si pentru locatii tip fast-food (unde preluarea comenzii si emiterea bonului fiscal se succed rapid, iar casierul trebuie sa aiba posibilitatea de a raspunde prompt cerintelor clientilor)

Softul RKeeper este usor de invatat si nu necesita cunostinte speciale. Va punem la dispozitie scolarizare de catre un personal competent si bine pregatit in acest sens; manuale simple de utilizare, inclusiv manuale video pentru programul de stocuri; helpdesk 24/24.

Programele de gestiune RKeeper pot fi instalate pe o gama larga de calculatoare si pot fi folosite cu o multime de echipamente hardware: case de marcat, imprimante fiscale, monitoare sau sisteme all in one tip touchscreen, imprimante de departament, monitoare de bucatarie, PDA-uri, cantare, pagere si altele. Pentru conectarea la casele de marcat si imprimantele fiscale marca Datecs nu sunt necesare drivere intermediare (precum DatPrint, FPrint, Datecs POS Universal, etc.).

rapoarte soft restaurant Pe langa softul de gestiune si echipamentele de calitate dedicate restaurantelor, RKEEPER va ofera si servicii profesioniste de service si garantie. Puteti conta pe cele mai rapide interventii indiferent de ora sau zi a anului.