About us

About us

About us

RKeeper va prezinta o gama larga de solutii software, menite sa va ajute sa detineti controlul asupra activitatii unei intreprinderi din domeniul HORECA: hoteluri, restaurante, livrari la domiciliu, cafenele, cluburi, sali de jocuri, cazinouri, piscine, sali de sport, etc.

Programele RKeeper si-au castigat renumele datorita urmatoarelor avantaje: usurinta de utilizare, flexibilitate in configurare, viteza extraordinara, stabilitate si longevitate, eficienta in gestiunea stocurilor, posibilitatea instalarii pe o gama larga de echipamente si securitatea datelor.

Plan sala din programul de gestiune restaurant Solutiile RKeeper au ajuns sa fie folosite in mai bine de 47000 de restaurante, baruri si cafenele in peste 40 de tari. Multe dintre numele bine cunoscute din lume din domeniul ospitalier se bazeaza pe sistemul RKeeper.
Modulele de analiza, statistica si rapoarte va permit sa gestionati eficient resursele financiare si personalul societatii, iar modulul de gestiune stocuri, in care introduceti retetare si urmariti evolutia stocurilor, va ajuta sa reduceti cheltuielile de productie, costurile cu materiile prime si va va optimiza activitatea.
Rkeeper CashDesk, sau modulul de casa poate fi configurat atat pentru locatii de tip restaurant (unde se preia comanda, apoi se serveste si, dupa ce s-a consumat se emite nota de plata si bonul fiscal), cat si pentru locatii tip fast-food (unde preluarea comenzii si emiterea bonului fiscal se succed rapid, iar casierul trebuie sa aiba posibilitatea de a raspunde prompt cerintelor clientilor)

Softul RKeeper este usor de invatat si nu necesita cunostinte speciale. Va punem la dispozitie scolarizare de catre personal competent si bine pregatit in acest sens; manuale simple de utilizare, inclusiv manuale video pentru programul de stocuri; helpdesk 24/24.

Programele de gestiune RKeeper pot fi instalate pe o gama larga de calculatoare si pot fi folosite cu o multime de echipamente hardware: case de marcat, imprimante fiscale, monitoare sau sisteme all in one tip touchscreen, imprimante de departament, monitoare de bucatarie, PDA-uri, cantare, pagere si altele. Pentru conectarea la casele de marcat si imprimantele fiscale marca Datecs nu sunt necesare drivere intermediare (precum DatPrint, FPrint, Datecs POS Universal, etc.). Programele Rkeeper, de regula, nu necesita calculatoare puternice sau resurse mari. Orice calculator modern este suficient pentru a rula orice program Rkeeper la capacitate maxima.

rapoarte soft restaurant Pe langa softul de gestiune si echipamentele de calitate dedicate restaurantelor, RKEEPER va ofera si servicii profesioniste de service si garantie. Puteti conta pe cele mai rapide interventii indiferent de ora sau zi a anului.