Rkeeper - Sisteme de gestiune vanzari, program gestiune restaurant, soft gestiune hotel, soft restaurant. Software restaurant, magazin. Case marcat. Magazin, Retail, Cafenea, Bar, Fast Food, Pub, Club Ajutor online:
Vitalie  Vitalie Bologan
Online  Chat
Alex  Alex Bologan
Online  Chat
0741 065 298

Despre noi


RKeeper Romania este reprezentatul regional al grupului rus UCS, care este dezvoltator de sisteme de gestiune pentru restaurante, baruri, hoteluri, centre de distractii, cinematografe etc. UCS are peste 30.000 de instalari in 36 de tari din Europa, Asia si Africa. Suntem prezenti pe piata din Romania din anul 2005 si avem peste 550 clienti activi in toata tara. Experienta acumulata atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala ne confera un clar avantaj in fata concurentei si ne ajuta mult in identificarea si solutionarea rapida a problemelor aparute la clienti. Echipa noastra de vanzari este atenta la necesitatile Dvs. si va ajuta sa va configurati exact sistemul de care aveti nevoie si care va ajuta in administrarea afacerii.

Programele de gestiune pentru restaurante si hoteluri, oferite de noi sunt:

Rkeeper V7 - Software pentru restaurante, baruri, cafenele, cluburi, fast-fooduri ... Citeste mai mult

StoreHouse V4 - Program specializat de gestiune cu stocurile. Genereaza NIR-uri, retetare ... Citeste mai mult

Rkeeper CRM - Program specializat de gestiune clienti si reduceri personalizate ... Citeste mai mult

Pizza delivery - Software destinat activitatii de livrari la domiciliu. Este foarte eficient in gestionarea comenzilor ... Citeste mai mult

Rkeeper ofera, asadar, o gama larga de solutii software, menite sa gestioneze o afacere din domeniul HORECA: hoteluri, restaurante, livrari la domiciliu, cafenele, cluburi, sali de jocuri, cazinouri, piscine, sali de sport, etc.

Programele RKeeper si-au castigat renumele datorita urmatoarelor avantaje: usurinta de utilizare, flexibilitate in configurare, viteza extraordinara, stabilitate si longevitate, eficienta in gestiunea stocurilor, posibilitatea instalarii pe o gama larga de echipamente si securitatea datelor.

Multe dintre brandurile bine cunoscute din lume din domeniul ospitalier se bazeaza pe sistemul RKeeper. Peste 100 de retele de restaurante la nivel mondial au ales sistemele noastre de gestiune.

Programele de analiza si rapoarte va permit sa folositi eficient resursele financiare si personalul societatii, iar softul de gestiune stocuri va ajuta sa reduceti cheltuielile de productie ca urmare a controlului efectiv asupra miscarii marfurilor si materiilor prime si a folosirii optime a retetelor.

Programul de casa poate fi configurat atat pentru locatii tip restaurant (unde se preia comanda, apoi se serveste si, dupa ce s-a consumat se emite nota de plata si bonul fiscal), cat si pentru locatii tip fast-food (unde preluarea comenzii si emiterea bonului fiscal se succed rapid, iar casierul trebuie sa aiba posibilitatea de a raspunde prompt cerintelor clientilor)

Softul RKeeper este usor de invatat si nu necesita cunostinte speciale. Va punem la dispozitie scolarizare de catre un personal competent si bine pregatit in acest sens; manuale simple de utilizare, inclusiv manuale video pentru programul de stocuri; helpdesk 24/24.

Programele de gestiune RKeeper pot fi instalate pe o gama larga de calculatoare si sunt compatibile cu o multime de echipamente hardware: case de marcat, imprimante fiscale, monitoare sau sisteme all in one tip touchscreen, imprimante de departament, monitoare de bucatarie, PDA-uri, cantare, pagere si altele. Pentru conectarea la casele de marcat si imprimantele fiscale marca Datecs nu sunt necesare drivere intermediare (precum DatPrint, FPrint, Datecs POS Universal, etc.).

 
  R-Keeper R-KEEPER StoreHouse Solutii wireless Apple IPOD Magazin online

Clientii nostri

  • Zenti Plaza Accomodation Welness Cuisine
  • Restaurantele Cocosu Rosu Paul
  • City Hotel Slatina Pardon Cafe Sibiu
  • Taverna sarbului Pink Cafe
  • Pink Cafe Taverna sarbului
  • Pardon Cafe Sibiu City Hotel Slatina
  • Paul Restaurantele Cocosu Rosu
  • Welness Cuisine Zenti Plaza Accomodation

Noutati