Rkeeper - Sisteme de gestiune vanzari, program gestiune restaurant, soft gestiune hotel, soft restaurant. Software restaurant, magazin. Case marcat. Magazin, Retail, Cafenea, Bar, Fast Food, Pub, Club Ajutor online:
Vitalie  Vitalie Bologan
Online  Chat
Alex  Alex Bologan
Online  Chat
0741 065 298

Echipamente pentru HORECA


Glaive touch POS

Sistemele GLAIVE au fost dezvoltate special pentru restaurante si fast-food-uri. Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, sistemele GLAIVE reprezinta o soluþie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garantie in plus cã toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. În contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, sistemele GLAIVE sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei.

Sistemele Glaive touch POS mai includ si o unitate de citire a cardurilor magnetice (MCR) care este montata pe laterala si este integrata in sistem. Aceste touch POS-uri combina calitatea cu inovatia fiind terminalele touch pos care merita investitia hardware facuta, furnizind cea mai inalta calitate ºi performanta de care aveti nevoie, la un raport calitate pret foarte bun.Toti utilizatorii care lucreaza cu aceasta tehnologie beneficiazã de o serie de avantaje:
- unitatile TOUCH-SCREEN si in special variantele mono-bloc sunt mai compacte, ceea ce poate fi important in conditiile unui spatiu limitat.Variantele mono-bloc au un important avantaj tehnic. Acesta consta in faptul ca numarul cablurilor pentru conectare cu dispozitive externe este mult mai mic, ceea ce face sistemul mai sigur si mai demn de incredere.
- ecranele terminalelor TOUCH-SCREEN construite pentru restaurante sunt protejate impotriva oricarui lichid.Terminalele pot fi amplasate eventual si pe pereti pentru ca zona destinata lucrului cu terminalele sa fie separata de zona in care se pot produce pagube involuntar.
-este o solutie foarte rapida de vanzare pentru fast-food-uri prin folosirea iconitelor si imaginilor in locul solutiei clasice ce presupunecautarea produselor intr-o lista.

                                    Specificatii tehnice:

 

Processor:  Intel Celeron 1Ghz
Memory: 512 Mb
Hard Drive: 40 GB - 80 GB
Network: Ethernet 10/100 Base
Sound: Build-in sound chip
Display specifications: LCD 15"TFT sau 12" TFT
Touchscreen: Rezistiv
Power: External Power,150W
COM port: 6,5 libere
Cash drawer interface: DA
Customer display interface: DA
LPT port: DA
USB port: 2
External floppy drive: Optional
External CD-ROM drive: Optional
Customer display: Optional
Magnetic Card Reader: Inclus
Tastatura 32 taste: Optional
Second LCD display: Optional
 
  R-Keeper R-KEEPER StoreHouse Solutii wireless Apple IPOD Magazin online

Clientii nostri

  • Zenti Plaza Accomodation Welness Cuisine
  • Restaurantele Cocosu Rosu Paul
  • City Hotel Slatina Pardon Cafe Sibiu
  • Taverna sarbului Pink Cafe
  • Pink Cafe Taverna sarbului
  • Pardon Cafe Sibiu City Hotel Slatina
  • Paul Restaurantele Cocosu Rosu
  • Welness Cuisine Zenti Plaza Accomodation

Noutati